Pastane Metodu Supangle

Felaket

New member
Pastane Adabı Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 4 yemek kaşığı un
  • 100 gram damla çikolata
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı buzlu su
Pastane Tarzı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır


Merhabalar hanımlar ????‍
♀
sıradan üretimiyle size pastane supanglesini aratmayacak enfes lezzet supangle tanımı ????defterinize eklemeyi unutmayınız ????

  1. Damla çikolata,tereyağ ve buzlu su hariç tüm gereçleri bir tencereye alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Kaynadıktan daha sonra içerisine damla çikolatalı ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Ardından tereyağını da ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
  4. ondan sonrasında ocaktan alıyoruz ve içerisine buzlu suyu ek edip uygunca kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
  5. Kıvamını alan supangle servise hazır hale gelmiştir dilediğiniz biçimde süsleyip servis yapabilirsiniz.Deneyenlere afiyet olsun ????.
Pastane Tarzı Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst