Pastane Adabı Supangle

Felaket

New member
Pastane Tarzı Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı tepeleme kakao
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 kutu krema
  • 1 paket çikolata (80 gram)
  • 1 çay bardağı buz üzere soğuk su
Pastane Tarzı Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tencereye süt, nişasta,krema, kakao ve şekeri koyup kaynayana kadar karıştırılır.
  2. Kaynadıktan daha sonra ocağı kapatın. Çikolatayı şeyin ve eriyene kadar karıştırılır.
  3. sonrasındasında su eklenir ve karıştırılır. Orta ara soğuyan kadar karıştırılır.
  4. Soğuduktan daha sonra kaselere koyup dolapta bekletilir.
  5. Üzerine isteğe bağlı olarak hindistan cevizi ve çikolata rendesi eklenir. Servise hazırdır afiyet olsun.
Pastane Yolu Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst