Parfe Tanımı

Felaket

New member
Parfe Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket krem şanti
  • 2 su bardağı süt
  • Çilek (istediğiniz kadar)
  • Muz (istediğiniz kadar)
  • Damla çikolata
  • Ülker çikolatalı gofret 2 tane kullandım
Üzeri için

  • Çikolatalı sos
Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Krem şantimizi çırpıyoruz içerisine doğradığımız meyveleri gofretleri ve çikolataları ekliyoruz karıştırıyoruz.
  2. Kalıbımıza streç seriyoruz ve içine karılımızı döküp donduruyoruz.
  3. Donduktan daha sonra hazırlayıp soğuttuğumuz çikolatalı sosu üstüne gezdirip servis ediyoruz.Afiyetler olsun şimdiden ????.
Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst