Pankek Pasta

Felaket

New member
Pankek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Pankek için;

  • 1 adet yumurta
  • Yarım bardak şeker
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 bardak süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Vanilya
  • Kabartma tozu
  • 1 bardak un
Muhallebisi için;

  • 2 bardak süt
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı şeker
Arası için;

  • 1 büyük muz
Pankek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurta ve şekeri mikserle düzgünce çırpalım, ondan sonrasında bütün gereçleri ekleyip, tekrar çırpalım. Teflon tavada yağ kullanmadan pankekleri pişirelim. sonrasındasında pişirilen pankeklerin üzerine poşet geçirelim bekletelim.
  2. hemen sonrasında küçük bir tencereye muhallebi gereçlerini koyup, yoğunlaşana kadar pişirelim. Pişirilen muhallebiyi karıştırarak ılıtalım.
  3. Benim 5 tane pankek oldu 1 adedini üzerine ufaladım.
  4. Her kata 2 2. 5 kaşık muhallebi sürelim ve muzları ek edelim kalan muzu ve muhallebiyi en üst kata yeterlice yayalım üzerinede 1 tane pankek ufalayalım ben bide hindistan cevizi kullandım tercih size kalmış. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Pankek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst