Oyuncu Burak Sevinç bölüme isyan etti! “Bu durum terbiyesizlik”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Bir menajerlik ajansının düzenlediği davete katılan oyuncu Burak Sevinç, oyuncu fiyatlarının bayan ve erkek içinde farklı olduğu tezleri üzerine fikirlerini lisana getirdi. Sevinç, “Bunlar bölümde yaşanıyor. Bana terbiyesizlikmiş üzere geliyor” dedi

Geçtiğimiz günlerde bir menajerlik ajansının Arnavuyköy’de düzenlediği yılbaşı davetine katılanlar içinde olan oyuncu Burak Sevinç, basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Burak Sevinç isyan etti

Sektörde bayan ve erkek içinde farklı olmasını ve erkek oyuncuların partner seçiyor olması savları hakkında konuşan Sevinç, “Partner seçme hakkı kimsenin yok. Sen orada bir karaktersin zira… Karşında kimin oynayacağına karar veremezsin. Şayet yapılıyorsa fazlaca fakat fazlaca ayıp. Fiyata gelecek olursak; her insanın bir kaşesi vardır. Ben aşikâr bir kaşe söylerim, üretimci ‘Tamam’ derse oynarız. ‘Sen niçin ona bu kadar verip, bana bu kadar veriyorsun?’ diye sorgulamam. Benden çok alana Allah rahmet versin, daha fazlasını alsın. Biraz dedikoduya kaçıyor bunlar fakat dalda yaşanıyor. Terbiyesizlikmiş üzere geliyor bana bu durumlar” tabirlerini kullandı.

Burak Sevinç

MURAT GÖĞEBAKAN’I CANLANDIRACAK

Öte yandan ünlü oyuncu, Murat Göğebakan’ın hayatının çekileceği biyografi sinemasında Göğebakan’ı canlandıracak.