Orman Meyveli Parfe Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 paket krem şanti
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1/2 (yarım) su bardağı pudra şekeri
- 1 kase dolusu orman meyvesi ( frambuaz, böğürtlen, frenk üzümü, yaban mersini)
- 1/2 (yarım) kase damla çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Krem şantiyi süt ile köpürene kadar çırpın.
- İçine pudra şekeri ilave edilip karıştırın.
- Elimiz ile ufalattığımız petibör bisküviyi karışıma ekleyin.
- hemen sonrasında damla çikolata ve orman meyvesinide ekleyip tekrar karıştırın.
- Hazır olan parfeyi dilek ettiğiniz kalıba alarak derin dondurucuda 1 saat dondurup servis edebilirsiniz.Afiyet olsun ????.