Orçun Kaptan Damla Cercisoğlu ile evleniyor!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Orçun Kaptan meslektaşı Damla Cercisoğlu ile beraberliklerini evlilikle taçlandırma sonucu aldı. 10 Eylül’de nikah masasına oturacak olan ünlü çift düğün davetiyesi ağır ilgi gördü. İşte Kaptan ve Cercisoğlu çiftinin düğün davetiyesi…

Daha evvel ‘Vezir Parmağı’, ‘Seni Seviyorum’, ‘Sonsuz Bir Aşk’ üzere üretimlerde rol alan oyuncu Orçun Kaptan, meslektaşı Damla Cercisoğlu ile evlilik sonucu aldı. 10 Eylül’de dünyaevine girecek olan ünlü çift, alışılmışın haricinde bir düğün davetiyesi bastırdı. Kaptan, toplumsal medya hesabından duyurdu.

Orçun Kaptan evleniyor

“OYUN SANANLAR OLMUŞ”

Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Kaptan, düğün davetiyesini ‘oyun’ sananlar için de şöyle paylaşımda bulundu:

Damla Cercisoğlu ve Orçun Kaptan

“normal olarak “sahne dünyanın aynasıdır” ve elbette ” pıtrak üzere çoğalmalıdır” Bunu hepimiz biliyoruz. Lakin iki oyuncu, üstelik biri muharrir ve direktör, oburu de eşine nazaran yazma çabası gösteren (ki bu ben oluyorum) bir oyuncu… bu biçimde iki insanın davetiyesi bizce bu biçimde olmalıydı. Oyun sananlar olmuş. Bakınız; Birinci cümle. Sanmayanlar için bakınız. İkinci cümle.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Eşine “Miras kaldı” latifesi yapan hanımın görüntüsü toplumsal medyada viral odu!