Özel yumuşak oyuncaklar aracılığıyla yas tutan çocuklar için teselli

Leila

Global Mod
Global Mod
Lüneburg. Oles Little Brother minyonları sevdi. Öyle ki onu kıyafetlerine giymeyi tercih etti. Sadece altı yaşında öldü, ancak onun anısı şimdi her yerde olacak ve Ole için her zaman somut olacak: birçok büyük göze sahip mavi ve sarı bir oyuncak bunu mümkün kılıyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Soul Bear, Luneburg kadını Susanne Paschek'in küçük yas tutanları için diktiği yumuşak havasız hayvanlardır. Her biri ayrı ayrı, ölen akrabalarından bir parça kıyafet. “Finn'in odasından bile kokuyor,” diyor Ole ve Teddy'nin kendisine bastırıyor.

“Babamın benimle olduğunu hissediyorum.”
Fabienne, 11 yaşında

Fabienne ve Robin iki yıl önce babalarını kaybetti. Susanne Paschek de onun için bir ruh ayı dikti: ölenlerin bir tişörtünden. On bir yaşındayken mutlu: “Teddy benim için çok şey ifade ediyor” diyor, “o sadece bir kumaş parçası değil, biraz bir insan gibi, sadece sevimli bir oyuncak olarak ve babamın benimle olduğu hissine sahibim.”

Onlar bu gibi anlar, yakın Pask, ona başkalarının biraz daha iyi yapmalarına katkıda bulunduğunu gösteriyor. Yıllar önce bir yastıkla bir yastıkla keyif aldığı çok sayıda kanser -fuffer kadın gibi. “Sadece o zaman dikemediğim için,” diyor gülümseyerek, “Sadece eylemi organize etmiştim.”

Lüneburg tesisi Soul Bears ile birlikte çalıştı

Bu arada çok şey değişti: Susanne Paschek sadece kendi dikiş makinesine değil, aynı zamanda çok fazla uzmanlığa sahip. Ve mantıklı kullanmak istiyor. Çocuklar için küçük Teddies üretme fikriyle, bir süre önce “Lichtblick” den Kati Lüdecke'ye yaklaştı. Ve hemen heyecanlandı. Pädin EV'nin bir projesi olan Luneburg tesisi “Lichtblick”, bir aile üyesinin veya bir kişinin çevreden öldüğü çocuklara ve gençlere eşlik ediyor.

Uzun yıllar boyunca yas tutan çocuklara ve gençlere tavsiye ve destek sunan tesis için iletişim kişisi olmuştur. Sevilen birinin kaybını işlemek için her iki haftada bir on iki erkek ve kız çocuk.

Anıları olan tişörtler

Diyerek şöyle devam etti: “Daha sonra, ebeveynlere ölen kişiden bir kıyafet kumaşının küçük ayılar için kullanılıp kullanılmayacağını sorma fikrimiz vardı.” Birçoğu teklif-Susanne Paschek'i de sevdi, ancak kendisiyle mücadele etti: “Bu kadar çok anının asıldığı bir tişörtün kesilmesi çok özel bir his” diyor. Özellikle arkasındaki hikayeyi bildiğinde.

Bazen çok fazla bilmemek daha iyidir, “diyor, ama kısıtlıyor:” Bir durumda, ek bilgilerden de çok memnun kaldım. “Ve böylece üç Teddies'in öğütülmesi üzerine küçük korsanlar dikti. Şu anda onlarla sarılan üç kardeş nedenini biliyor. Susanne Paschek de.

Mümkün olduğunca çok çocuk verilmeli

Ancak nihayetinde, onları fikirleriyle desteklemek isteyen sadece “Lichtblick” ten çocuklar değildir. Mümkün olduğunca küçük bir ruh ayı kullanabilecek birçok kişinin de mülkiyete girmesi gerektiğini söylüyor. “Sadece zevk alıyorum,” diyor Luneburg kadını, “Bu şehre çok şey borçluyum, bir parça geri vermek istiyorum.”

Susanne Paschek tarafından bir Soul Bear istiyorsanız, onunla [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz. Küçük Teddies için kumaşlar tedarik edilebilir, ancak alternatif olarak Lüneburg kadının havuzunda da kendisi vardır.

Bu makale ilk kez “Löleburg Heath için Landeszeitung“ – Editoryal Ağ Almanya'da ortak.