Nuri Alço en beğendiği oyuncuyu deklare etti! “Benim için bir numara”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Yeşilçam’ın makus karakterlerinden Nuri Alço en beğendiği oyuncunun Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu deklare etti. Alço, Tatlıtuğ hakkında, “Benim için oyunculuğu ve karakteriyle on numara” dedi. İşte tüm ayrıntılar…

Türk sinemasında birfazlaca üretimde rol almış alan usta oyuncu Nuri Alço’dan tartışma çıkartacak bir açıklama geldi. Yakın vakitte Azerbaycan’da çektiği yeni sinemasıyla karşımıza çıkacak olan Alço en epey beğendiği oyuncun Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu deklare etti. TMB Tv’de Kadir Balık ve Dora Ercan Altınbaşak’ın sunduğu Konu Ne isimli programa konuk olarak katılan Alço, başarılı oyuncu için övgü dolu kelamlar yağdırdı.

Nuri Alço

“KIVANÇ, OYUNCULUĞU, KARAKTERİ ON NUMARA”

Bölüme ait değerlendirmelerde bulunan Alço, “Ben sinemayı seviyorum, sinema kalıcı, diziler süreksiz. Tabi hoş dizi oyuncuları var yeni jenerasyonda, bunların ortasında bir numara benim için Kıvanç, oyunculuğu, karakteri on numara. Hiç unutmuyorum, Ekrem Bora’nın cenazesinde meskenine gittiğim vakit bana kapıyı açan o oldu, gördüğüm vakit şaşırdım. Ne hoş bir şey, bugün psikopatı da oynuyor, salon adamını da oynuyor her şeyi denedi, hepsinde de başarılı. Oburlarının birçoklarına bakıyorsun ses tonu yok, yok bu biçimde bir şey” halinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ