Naz Çağla Irmak:Annemden dolayı torpilli derler diye korkuyordum! Kırgın Çiçekler’in oyuncusu..

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Kırgın Çiçekler’in oyuncusu Naz Çağla Irmak, konuk olduğu bir programda bölüme girmesi hakkında konuştu. En epeyce koktuğu şeyin annesinden dolayı torpilli denmesi olduğunu açıklayan Naz Çağla Irmak, “Demir Bayan: Neslican” sineması hakkında da bilgi verdi.

Kırgın Çiçekler dizisi ile hafızalarda yer edinen oyuncu Naz Çağla Irmak, konuk olduğu ‘Dayı Şov’ programında özel hayatı ve başrol olduğu ‘Demir Bayan: Neslican’ filmi hakkında yorumlarda bulundu. Bölüm hakkında en büyük korkusunu söyleyen Irmak, kendi hakkında ayrıntılar verdi.

Naz Çağla Irmak

BU SETTE LATİFE YAPILMAYACAK

Programda başrolünü üstlendiği ‘Demir Bayan: Neslican’ isimli sinema hakkında bahseden Irmak, “Set fazlaca hoş geçti. Bu kadar güç bir sureci anlatan bir setin bu kadar keyifli geçeceğini düşünmezdim. Olağanda setlerde epeyce latife yapılır ya. Sinema hakkında kimse latife yapmadı. Bir kere biri yavaşça bir latife yaptı ve anladı ki bu sette latife yapılmayacak” dedi.

“TORPİLLİ LAFINDAN ÇOK KORKTUM”

Oyuncu Hülya Gülşen’in kızı olan Naz Çağla Irmak, bölüme girmesinde annesinin oyuncu olmasının hissesinin olup olmadığı sorulduğunda ise şu karşılığı verdi: “Ben bilhassa o torpilli lafından epey korktuğum için annemin menajeriyle bile çalışmadım. Kendim menajerlik şirketlerine mail yolladım. Fakat yani bir noktada onun arkadaşları, onun kızı olarak beni tanıdıkları için tahminen benim isteğim haricinde olmuştur.”

Naz Çağla Irmak ve annesi Hülya Gülşen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

İşe yeni başlayan İETT sürücüsü hareketiyle yüzleri gülümsetti! Baklava tepsisini alıp…