Nagihan Karadere’den üzen haber! Ünlü isim iki kanser çeşidine birden yakalandı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Survivor 2022’de yarışan ünlü isim Nagihan Karadere’den sevenlerini üzen haber geldi. 48 yaşında olan Karadere, kansere yakalandı. Birinci açıklamayı yapan ünlü ismin iki kanser tipine birden yakalandığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sene yayınlanan Survivor 2022 müsabakasına katılan Nagihan Karadere’den makus haber gelmişti. Kansere yakalandığı öğrenilen Karadere’nin sıhhat durumuyla ilgili birinci haberi, magazinci Bilal Özcan toplumsal medya hesabından duyurmuştu.

Kanser olduğunu 1 ay evvel öğrendiğini söyleyen Karadere, üzüldüğünü lisana getiren bir açıklama yapmıştı. Ünlü ismin son durumu, duyanları hüzne boğdu.

RAHİM VE GÖĞÜS KANSERİ

Tedavi sürecinin başladığını belirten Karadere, iki kanser cinsine yakalandığını söz ederek “İlaçlara başlanıldı. İkisi birebir anda olduğu için biraz sıkıntı oluyor lakin halledeceğim inşallah. Tabibim bana korkma dedi. En berbatı rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama” diye konuştu.

Nagihan Karadere kanser

NE OLMUŞTU!

Acun Ilıcalı, ‘Survivor Panorama’ programında “Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” dedi. Bu açıklamaya epey üzüldüğünü belirten 48 yaşındaki Nagihan Karadere Bilal Özcan’a şu açıklamayı yaptı.

“1 ay evvel kanser olduğumu öğrendim ve herkes ekmeğimle oynuyor. Saatlerdir ağlıyorum. Hastalığını ailem dahi bilmiyordu, yeni öğrendiler, bugün anneme söylemiş oldum. Lütfen benim için dua edin”

SOSYAL MEDYA AÇIKLAMA YAPTI!

Karadere, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu tabirlere yer verdi:

“Değerli takipçilerim, bedelli dostlarım, sizleri ne kadar epey sevdiğimi ve bir o kadar da epeyce sevildiğimi bana bir defa daha gösterdiğiniz için teşekkür ederim. O kadar hisli ve memnunum ki…

Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bana tekrar yeniden gösterdiniz ve her vakit şartsız kuralsız yanımda oldunuz. Hepinize minnettarım, düzgün ki varsınız. Güzel ki…

Sağlığım için beni arayan, soran, iletiler yağdıran herkese sonsuz teşekkürler. Ben hayli yeterliyim, sizlerin sevgisi ile de hayli daha süratli güzelleşeceğim.

Tedavi sürecimle ilgili olarak buradan sizi bilgilendireceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim, sevgiyle kalın.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Müslüm Gürses’in “Seni Yazdım” müziği 37 yıl ortadan daha sonra bir daha gündemde! Ünlü isimlerden…