Nadide Sultan’dan duygulandıran itiraf! “Çocukluk acıları yüzünden geçmişimi hatırlamıyorum”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Çıkardığı müziklerle bir periyoda damga vuran ünlü müzikçi Nadide Sultan konuk olduğu programda özel ömrüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sıhhat meselesini birinci kere açıklayan müzikçi Nadide Sultan, “Geçmişimi hatırlamıyorum” tabirleriniz kullandı.

1990’lı senelerda biroldukça isim müzik topluluğuna adımını atan Nadide Sultan uzun vakittir ekranlardan uzakta yaşamanı sürdürüyor. Sultan geçtiğimiz günlerde, Özlem Adakul’un Ekotürk’te yayınlanan ‘Pembe Masa’ programa konuk oldu. ünlü müzikçi yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

nadide sultan sıhhat sorunu

SIHHAT MESELESİNİ AÇIKLADI

Geçmişine dair bir şey hatırlayamadığını itiraf eden ünlü müzikçi, hafıza sorunu sebebiyle terapiste gittiğini söylemiş oldu. Nadide Sultan, yaşadığı çocukluk acıları niçiniyle geçmişini hatırlamakta zorlandığını anlattı.

nadide sultan

“EŞİM BENİ 1.5 YIL BEKLETTİ”

2014’te nikâh masasına oturduğu direktör Hakan Yonat ile memnun bir evlilik sürdüren, Kaan isminde dört yaşında bir oğlu olan Nadide Sultan, eşinin başlarda evlenmek istemediğini itiraf etti:

Genelde erkekler evlilikten kaçar, bizde de o denli oldu. 1.5 sene nişanlı bekletti beni ancak her şey vaktinde hoşmuş. Çok memnunuz.

Kendi konserinin öteki bir sanatkara aitmiş üzere gösterildiğini söz eden ünlü müzikçi, şunları söylemiş oldu: “Benim konserim diğer bir sanatkarın üzere gösterildi. Binlerce kişinin olduğu bir konserimde sahneye bir müzisyen arkadaşımı davet etmiştim ancak o gidip konserimi kendi konseri üzere paylaşmıştı”