Muzlu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 su bardağından iki parmak eksik un
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 litre süt
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket vanilya
- Muz
- 1 paket burçak bisküvi yada kakaolu bisküvi
- 1 paket krem şanti yahut krema
Not EkleTarifi Yazdır
- Tatlının muhallebisi un, toz şeker, yumurta sarısı ve sütü alarak karıştıralım.
- Tencereyi ocağa alarak muhallebi yoğunlaşıncaya kadar karıştırarak pişirelim.
- Ocaktan aldıktan daha sonra tereyağı ve vanilyayı ekleyelim, mikser ile 5 dk boyunca çırpalım.
- Servis edeceğimiz kaselerimizin altına rondodan geçirdiğimiz bisküvileri koyalım.
- Dilimlenmiş muzları kasenin kenar kısımlarına yerleştirelim.
- Kasenin kalan kısmını muhallebi ile dolduralım.
- Hazırladığımız tatlıları buzdolabında en az 2 saat dinlendirelim.
- Dilediğimiz biçimde süsleyerek servis edelim. Afiyet olsun.