Mustafa Ceceli’den eşi hakkında çarpıcı itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Önceki akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahne alan müzikçi Mustafa Ceceli, evliliği ve meslek hayatı hakkında birinci sefer bu kadar samimi itiraflarda bulundu. Ceceli, yaşantısının her noktasında kendisini eşine teslim ettiğini deklare etti.

Yoğun bir konser programında olan müzikçi Mustafa Ceceli 2017’de dünyaevine girdiği Selin İmer’in ömrünü kolaylaştırdığını anlattı. bir müddetdir ‘Salıncak’, ‘Rastgele’ üzere müzikleriyle şimdilerde kulakların pasını silen Ceceli, verdiği bir röportajda mesleği hakkında konuşurken eşi İmer’den de şöyle bahsetti:

Mustafa Ceceli eşine teslim olduğunu söylemiş oldu

“EŞİME TESLİM OLDUM”

Sahne kostümlerini nasıl seçtiği merak edilen Ceceli, “Evlendiğimizden beri beş yıldır, dolaptan bir şey almadım. Şöyle yapıyorum ‘Aşkım ne giyeyim? O da şöyleki yapıyor, bir daha bana mı, kaldı?” dedi. Her manada eşime teslim oldum diyen Mustafa Ceceli, kelamlarını ”Kafam rahat, en azından biliyorum ne giyeceğimi artık” ifadelerini kullandı.

Mustafa Ceceli İznik konserinden

Kıbrıs’taki konseriyle ilgili de konuşan Ceceli, “Çok hoş bir konser bizi bekliyor. Her şey yeterli gidiyor, bu yazı hoş geçirdik. Pandemi daha sonrası bence bütün sanatkarlar iki yılın tozunu, tortusunu, pasını ve acısını çıkardı diye düşünüyorum. Hatta sanatçı arkadaşlarımla havalimanında karşılaşıyorum, fazlaca da seviniyorum bu biçimde bulunmasına. Dalımız müzikleri dinleyicisiyle paylaştığı vakit bir mana kazanıyor” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Kenan Sofuoğlu 3 yaşındaki oğlunu tek başına motora bindirdi! Yürekleri ağza getirdi