Murat Göğebakan’ın ömrü sinema oluyor!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
2009 yılında kansere yakalanan ve uzun biz vakit lösemiyle uğraş ettikten daha sonra tedavi gördüğü hastanede ömrünü kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın ömrü beyaz perdeye aktarılıyor.

46 yıllık hayatına büyük muvaffakiyetler sığdıran ve Anadolu rock müziğinin değerli isimlerinden biri olan Murat Göğebakan’ın ömrü sinema oluyor. Göğebakan’ın çocukluğundan itibaren sanatla tanışması, hayata tutunması, aşk ve imtihanlarını husus alıyor.

Murat Göğebakan

FİLMİN HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

Kan kanseriyle çaba eden ve uzun tedavi daha sonrası hayatını kaybeden usta sanatçı Murat Göğebakan’ın ömrünü anlatacak sinemanın çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlayacak.

murat göğebakan

BAŞROLDE KİMİN OLACAĞI MERAK EDİLDİ

Oyuncu takımının da yakın vakitte açıklanacağı açıklandı. Metronom Sinema Üretim ve CNS Productions iştirakinde çekilecek sinemanın yapımcılığını Oğuz Sözen ve Serkan Günay üstleniyor. Sinemanın senaryosunu Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak kaleme aldı.

Çocukluğundan itibaren etrafında bir sevgi ağı oluşturan sanatkarın hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile imtihanları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ müzikleriyle milyonlarla buluşmalarını ve izleyicisine, oğluna, eşine vedasını anlatan projede ünlü ismi kimin oynayacağı ise çabucak hemen netleşmedi.

NE VAKİT YAYINLANACAK?

2014 yılında ömrünü kaybeden Göğebakan’ın hayatını anlatan sinema, 2023’ün birinci aylarında vizyona girecek. Sinemanın oyuncu takımı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Kibariye’den üzen haber! Annesi Makbule Tokmak hayatını kaybetti