Muhsin Kara Arabistan’daki ezan müsabakasında birinci oldu! Lider Erdoğan’dan tebrik…

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Lider Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’da yapılan ezan okuma müsabakasında birinci olan imam Muhsin Kara’yı telefonla arayarak muvaffakiyetinden dolayı tebrik etti.

Lider Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’i ve Ezanı Hoş Okuma Müsabakası’nda ezan okumada birinci Sivas Şarkışla Ravza Camii imam hatibi Muhsin Kara’yı telefonla arayarak tebrik etti.

SOHBET ETTİLER

Lider Erdoğan, “Öncelikle tebrik ediyorum. Rabb’im muvaffakiyetlerinizin artarak devamını nasip etsin. Daha evvel de TRT’deki Kur’an-ı Kerim okuma müsabakasında ikincilik varmış. Maşallah” dedi. Lider Erdoğan’ın sorduğu sorulara cevap veren Kara, Van Erçişli olduğunu söylemiş oldu. Eşinden dolayı Sivas’a yerleştiğini belirten Muhsin Kara, Sivas’a geleli 5 yıl olduğunu söylemiş oldu.

“ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN”

Lider Recep Tayyip Erdoğan, “Allah yar ve yardımcınız olsun. Hanımefendiye selam” derken Kara’ya, “Şu anda kaç çocuk var?” diye sordu. Biri kız biri erkek iki çocuğu olduğunu belirten Kara’ya Lider Erdoğan, “Allah acılarını göstermesin. İnşallah sonrasındasında haberleşiriz. Allah yar ve yardımcın olsun. Oradaki kardeşlerimize de fazlaca selamlar söyle” tabirlerine yer verdi.

“ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM CUMHURBAŞKANIM”

Muhsin Kara, görüşme Lider Erdoğan’a “Rabb’im sizleri başımızdan eksik etmesin. Sesinizi duymak bizim için onurdur. Ellerinizden öpüyorum Cumhurbaşkanım” dedi.