Meyveli Puding

Felaket

New member
Meyveli Puding Tanımı İçin Malzemeler

Meyveli sos için:

  • 500 gram karışık meyveler (taze yahut buzluk)
  • 5-6 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
Pudding için:

  • 2 litre süt
  • 3 paket puding
  • 1 bardak buzlu su (opsiyonel)
Meyveli Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Meyveli sos için tencereye tüm materyalleri koyun ve kaynamaya başlayınca meyveler yumuşayıp kıvam alana kadar 10-15 dk kaynatıp ocaktan alın.
  2. Puding için tencereye sütü ve puding tozlarını dökün.
  3. Sürekli karıştırarak 2-3 dk kaynatın ve ocaktan alın.
  4. Buzlu su kullanacaksanız kıvamı epey koyu ise şayet bu esnada suyu dökün ve mikserle güzelce çırpın.
  5. 4 yahut 6 kâseye evvel biraz puding döküp üzerine meyveli sostan ve bir daha pudinglerden dökün.
  6. Burda dilediğiniz üzere yapabilirsiniz. Soğuduktan daha sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Meyveli Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst