Meyveli Pratik Yaş Pasta

Felaket

New member
Meyveli Pratik Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket hazır kek
  • 2 paket dr.oetker hazır pasta kreması
  • 1 litre süt
Arasına koymak için;

• 6 tane çilek
  • 2 tane muz
Üzeri için;

• 1 paket oreo bisküvi
  • 10 tane cilek
Etrafı için;

• 4 paket uzun çikolata çubuk stick
Meyveli Pratik Yaş Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

1. Öncelikle kremamızı hazırlayalım 500 ml sütümüze ben 2 paket pasta kreması kullandım sütümüzü kabın içerisine koyuyoruz.
  2. İçine toz kremamızı döküyoruz 5 dk el blender sayesinde çırpıyoruz katı kıvamı gelene kadar çırpalım. daha sonra 15 dk kadar buzdolabında bekletelim.
  3. daha sonrasında meyvelerimizi bir tabağa alıp, küçük küçük doğrayalım ortasına koymak için daha sonrasında pasta kekimizi bir tabağa alalım.
  4. Üzerine her tarafı ıslanacak kadar sütle ıslatalım daha sonrasında pasta kremamızı dolaptan getirip,, 2 büyük yemek kasığıyla ortasına koyup, yayalım.
  5. Üzerine meyvelerimizi koyup, birebir süreci 1 kere daha yapalım. Son katındada kekimizi ıslatıp, kremamızı koyup, etrafına her tarafını kapatana kadar kremamızı güzelce yediriyoruz.
  6. En son süsleme kademesine geçtiğimizde çileklerimizi 4 dilim olarak tam kesmemek biçimde kesip, biraz yayıp, pasta üzerine koyuyoruz.
  7. Oreolarına yanlarına en son kalan oreoları rondodan geçiriyorum sticklerimizi pasta etrafına koyduktan daha sonra pastanın üzerine kalan toz halindeki oreoyu döküyorum.
  8. En son etrafına kurdele bağlayıp, dolaba görüyorum 1 saat dinledikten daha sonra sunuma hazırdır afiyet olsun pişman olmayacağınız kolay bir pasta tanımı sizlerle????
Meyveli Pratik Yaş Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı