Meyveli Pratik Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket hazır kek
- 2 paket dr.oetker hazır pasta kreması
- 1 litre süt
- 6 tane çilek
- 2 tane muz
- 1 paket oreo bisküvi
- 10 tane cilek
- 4 paket uzun çikolata çubuk stick
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle kremamızı hazırlayalım 500 ml sütümüze ben 2 paket pasta kreması kullandım sütümüzü kabın içerisine koyuyoruz.
- İçine toz kremamızı döküyoruz 5 dk el blender sayesinde çırpıyoruz katı kıvamı gelene kadar çırpalım. daha sonra 15 dk kadar buzdolabında bekletelim.
- daha sonrasında meyvelerimizi bir tabağa alıp, küçük küçük doğrayalım ortasına koymak için daha sonrasında pasta kekimizi bir tabağa alalım.
- Üzerine her tarafı ıslanacak kadar sütle ıslatalım daha sonrasında pasta kremamızı dolaptan getirip,, 2 büyük yemek kasığıyla ortasına koyup, yayalım.
- Üzerine meyvelerimizi koyup, birebir süreci 1 kere daha yapalım. Son katındada kekimizi ıslatıp, kremamızı koyup, etrafına her tarafını kapatana kadar kremamızı güzelce yediriyoruz.
- En son süsleme kademesine geçtiğimizde çileklerimizi 4 dilim olarak tam kesmemek biçimde kesip, biraz yayıp, pasta üzerine koyuyoruz.
- Oreolarına yanlarına en son kalan oreoları rondodan geçiriyorum sticklerimizi pasta etrafına koyduktan daha sonra pastanın üzerine kalan toz halindeki oreoyu döküyorum.
- En son etrafına kurdele bağlayıp, dolaba görüyorum 1 saat dinledikten daha sonra sunuma hazırdır afiyet olsun pişman olmayacağınız kolay bir pasta tanımı sizlerle????