Meyveli Çikolatalı Parfe Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1,5 paket burçak bisküvi
- 1 paket kremşanti (İkili poşet kullanılacak)
- 1 su bardağı soğuk süt
- 3-4 yemek kaşığı damla çikolata
- 1 tane muz
- 10 tane çilek
- 1 paket benmari adabı eritilmiş bitter yahut sütlü çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle çırpma kabına süt ve kremşantiyi alıp, çırpalım. Üzerine bisküviyi ufalayarak ekleyelim, karıştıralım.
- Üzerine damla çikolata, doğranmış muz ve çileğide ekleyip, karıştıralım streç sinema serilmiş kaba yayalım.
- Üzerini kapatıp, buzlukta 5-6 saat donduralım.
- Donan parfenin üzerine benmari yordamı erittiğimiz çikolatayı gezdirip, dilediğiniz üzere süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.