Mevlüt Tezer kaleme aldı: ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’da Oktay Kaynarca’nın fazlaca emeği var

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
ATV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam birinci kısım ile ekranlara geldi. Sabah Gazetesi köşe muharriri Mevlüt Tezer, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

Kadrosunda epeyce kıymetli oyuncuların bulunduğu ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ hem Total hem AB birebir vakitte AB ve ABC üç izleyici kategorilerinde birinci olmayı başardı. Proje ve genel tasarım öyküsünü Oktay Kaynarca ve Onur Tanın gerçekleştirdiği kıssa de senaryoyu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

‘Kurtlar Vadisi’nden ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kadar biroldukça ‘ izleyici tarafınca sevilen ve ilgi bakılırsan dizilerde yer alan Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam’ın hem proje ve genel kıssa tasarım kısmında tıpkı vakitte başrol kısmında yer alıyor. Deneyimini öteki oynadığı sinemalardan alan Kaynarca, bu dizide de Oyunculuğunu izleyicilere aktararak tam not aldı.

İşte Mevlüt Tezer’in köşe yazısın da söylemiş olduği kelamlar:

BÜYÜK BAŞARI!

Aksiyon, macera, aile alakaları ve dram mevzusuyla izleyici kitlesini ekranlara bağlayan diziye Mevlüt Tezer’den övgü dolu kelamlar geldi.

“Bir dizinin üç kategoride birden birinci olması büyük muvaffakiyet. Bu muvaffakiyetin gerisinde büyük bir emek ve takım ruhu var.” diyen Tezer kelamlarına şu biçimde devam etti. “Kaynarca’yı bu diziden daha sonra daha fazlaca üretimci olarak görmeye başlarsak şaşırmam!”