Mevlüt Tezel’den Fatih Altaylı’ya büyük darbe: Cem Yılmaz’a takviye olmak için üzücü saçmalamış

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Mevlüt Tezel, Cem Yılmaz’ın yeni dizisi ‘Erşan Kuneri’yi eleştirenlerin gaye tahtasına oturtulmasına mana veremediğini tabir etti.

Cem Yılmaz‘ın dijital içerik platformu Netflix‘te yayınlanan yeni projesi “Erşan Kuneri”, toplumsal medyada tartışma konusu haline geldi. bir epey bireye hayal kırıklığı yaşatan üretimde istediği başarıyı yakalayamayan Yılmaz, tenkitlere karşı gardını alırken Mevlüt Tezel, eleştirenlerin gaye tahtasına oturtulmasına mana veremediğini söylemiş oldu.

Erşan Kuneri

“FATİH ALTAYLI CEM YILMAZ’A TAKVİYE OLMAK İÇİN BÜYÜK SAÇMALAMIŞ!”

Sabah gazetesindeki yazısında “Diziyi beğenmeyenin fikren dövüldüğüne, aşağılandığına da birinci sefer şahit oldum” sözlerine yer veren Tezel, şunları kaydetti:

Ne Cem Yılmaz’mış arkadaş. Ergen güldürüsü ‘Erşan Kuneri’ dizisi gündemden düşmüyor. İzleyici yaşadığı hayal kırıklığını paylaştıkça daha epeyce tartışılıyor. Ee reklamın berbatı olmaz!

Çok da abartamamak lazım. İzler geçersin, beğenmeyen de tekrar izlemez. Ancak diziyi beğenmeyenin fikren dövüldüğüne, aşağılandığına da birinci sefer şahit oldum.

Yok, Cem Yılmaz hayli uyanıkmış de biz anlamıyormuşuz. Yok, fazlaca emek, para harcamış, “O peruğun, dekorun fiyatını bil de o denli konuş”!

Feyyaz Yiğit’in Cem Yılmaz’la karşılaştırılması için bile 40 fırın ekmek yemen gerekiyormuş. Hele Cem Yılmaz’ın kanka oyuncu takımının diziye makul tenkit getirenlerle dalga geçmeleri, kibirli tweet’ler atmaları yok mu? Vallahi okurken utandım, sıkıldım.

Asıl büyük bomba; herkese yargı dağıtmasıyla meşhur Fatih Altaylı’nın izleyicinin, bilhassa de gazetecilerin ‘Erşan Kuneri’yi beğenmemesinin sebebi Cem Yılmaz’ı kıskanmaları diye yazmasıydı.

Şöyle yazdı Altaylı; “İtiraf edin. Hoş meskenlerde oturuyor, en hoş arabalarla fotoğrafları çıkıyor, en tanınan bayanlarla birlikte oluyor… Haliyle kıskanılıyor. Emin olun en epey da eleştirmenler, gazeteciler, müellifler kıskanıyor. Zira tıpkı şeylere onlar da sahip olmak istiyor lakin olmuyor. Olmayınca ‘Cem kötü’ oluyor.”

Hiç güleceğim yoktu. Eleştirmenler itiraf edin! En tanınan kızlarla gezdiği için Cem Yılmaz’ı kötülüyorsunuz! Ha ha ha…

Altaylı’nın mantığıyla hareket edersek Leonardo DiCaprio, Brad Pitt’in ve daha birçok ünlü Hollywood yıldızının devir periyot oynadığı vasat sinemaları de kıskandığımız için beğenmiyoruz bu biçimde! Bu nasıl bir mantıktır?

Cem Yılmaz’ın (…) her yeni işini beğenmek zorunda mıyız? Kime sorsanız, bayağı, sade vatandaş da beğenmemiş diziyi! Herkes mi Cem Yılmaz’ı kıskanıyor?

Özetle Fatih Altaylı, Cem Yılmaz’a dayanak olmak için büyük saçmalamış. Milyonlarca insanı kıskanç ilan etmiş. İnsanın babası yazmaz bu biçimde dayanak yazısı! (…)”