Merve Tektaş paylaşımıyla ağlattı! Alişan ve ailesi Selçuk Tektaş’ın doğum gününü kutladı

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Koronavirüse yakalanan ve durumunun ağırlaşmasıyla Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırılan Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021’de ömrünü kaybetti. Tektaş ailesi vefat eden Selçuk Tektaş’ın doğum gününü kutlamayı unutmadı.

Ünlü müzikçi Alişan, temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs niçiniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan Alişan, evlatları ve yeğenleri için ayakta kalmaya çalıştı. Kardeşinin vefatından daha sonra güç günler geçiren Alişan ve ailesi Selçuk Tektaş’ın doğum gününü kutlamayı unutmadı.

Merve Tektaş, geçen yıl hayatını kaybeden eşi Selçuk Tektaş’ın doğum günününde duygusal bildiriyle andı:

“Seni, sen giderken gelen yağmurlara emanet ettim
O epeyce sevdiğin kır çiçeklerine, vazgeçerek sonbahardan
Seni taze birinci baharlara emanet ettim.
Seni çıkmaz sokaklardan uzun yollara
Karanlıktan, aydınlığa emanet ettim
Derinlerden bulutlara, siyahlardan beyazlara emanet ettim.
Tüm yazgıları silip ellerimle, seni öteki bir bahta emanet ettim
Seni kendimden sakınıp, bir öteki kalbe emanet ettim Seni bir felaketten esirgeyip, bir umuda emanet ettim”

ALİŞAN’DAN KARDEŞİNE DOĞUM GÜNÜ BİLDİRİSİ:

yıllar evvel çekilen siyah-beyaz fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Alişan, altına şu notu düştü:

Benim canımın yarısısın, can parçamsın sen..Gelmesydi keşke hiç 12 Mayıs…Sen mahrum fakat biz daima sen varmışsın üzere yaşayacağız ve herşey sen varmışssın üzere devam edecek..Emanetlerin ben nefes aldığım sürece benimle..Abi deyişini,sesini varlığını fazlaca özledim..Bugün senin doğum günün fakat sen mahrum..Ne diyebilirim ki ….12 Mayıs bizim için artık karanlık..Beni hç üzmedin,beni daima gururlandırdın Allah senden razı olsun…Eliz’le Burak’ın biricik amcası canım Selçuk’um seni epey seviyorum..

BUSE VAROL’DA SELÇUK TEKTAŞ’IN DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI:

Alişan bir periyot ayrılığın eşiğine geldiği eşi Buse Varol da Selçuk Tektaş’ı unutmadı. birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Varol altına manidar bir de not düştü;

“Çocuklarımın sevgi dolu, merhametli, hoş kalpli amcası… Cennette olduğuna eminim. Burak ve Eliz’in seni tanıyarak büyümesini fazlaca isterdim. Eliz her gün senin fotoğraflarını öperek ‘ammo’ diyor. Keşke bir sefercik bile duyabilseydin. Bugün doğum günün. Yeterli ki bu dünyaya gelmişsin, geçmişsin bu dünyadan. Seni güzel ki tanıdım . Sen herkesten hayli farklıydın. Kalbimde o denli kalacaksın…”

BUSE VAROL