Mehmet Ali Erbil’den Hasan Can Kaya’ya ağır kelamlar: Donanımı yok

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Sunucu Mehmet Ali Erbil, son vakit içinderda yaptığı açıklamalarla reaksiyon çekiyor. Ünlü şovmen bu kere de radarına Hasan Can Kaya’yı aldı.

50 yılı aşan bir sahne geçmişi olan Mehmet Ali Erbil son periyotlarda konuşması, hali ve hareketleri ile gündemden düşmüyor. Konuk olduğu bir canlı yayında, hayatı ve son periyottaki çıkışları hakkında açıklama yapan Erbil, ünlü komedyen Hasan Can Kaya sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü komedyene yönlendirilen ” Şimdilerde yayınlanan talk show programlarını takip ediyor musunuz, Hasan Can Kaya’yı duydunuz mu?” sorusuna verdiği karşılıkla Kaya’yı yerden yere vurdu.

“DONANIM YOK İŞİ DAHA UCUZ”

Erbil, “Şov programlarını hiç izleyemiyorum. Genelde YouTube’da yayınlanıyor galiba. Hasan Can Kaya’yı da duydum, hiç seyretmedim. Küfür üzerine heyeti bir program. Bence milyonlar izliyor hiç beğenilen olamaz. Türkiye 85 milyon. Türkiye’nin 85 milyonu küfür duymak ister mi ?Toplamda en çok izleyen 1 milyondur. Biz hakaret duymaya alışkın mıyız? Olur mu bu biçimde programcılık anlayışı? Nereye kadar sarfiyat? Okan Bayülgen hiç hakaretle bir yayın yaptı mı? Zira donanımı ve zekası var. Artık işler biraz daha ucuzladı. O arkadaşın background’u nedir ona bir baksınlar.” sözleri ile toplumsal medya platformunda gündeme geldi.