Mehmet Ali Erbil Cem Yılmaz’ı amaç aldı! Erşan Kuneri dizisini yerden yere vurdu

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Son devirlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz’ın fazlaca konuşulan dizisi Erşan Kuneri’yi yerden yere vurdu. “Kendi erkek halimle seyredemedim” diyen Erbil, “Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Sinemalarımda de bu biçimde bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem” dedi.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Haber Küresel ekranlarında izleyenlerle buluşan “Buket Aydın ile Yüz Yüze” programının yeni dönemdeki birinci konuğu oldu. Meslek ömrü ve özel yaşantısı hakkında konuşan ünlü komedyen daha evvel eleştirdiği Cem Yılmaz imzalı “Erşan Kuneri” dizisi hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

“BEN KENDİ ÇOCUĞUMUN DA İZLEMESİNİ İSTEMEM”

Diziyi izlemekte zorlandığına işaret eden Erbil, “Bel altı espri farklı küfür farklı. Büsbütün küfürlü, bunun üzerine şurası bir sinema. Sadece 10 dakika küfür dolu. Külliyen küfür üzerine şurası bir sinema. Kendi erkek halimle seyredemedim. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Tahminen yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Tahminen Amerikan sinemalarından yola çıktılar. Türk sinemasında bu biçimde bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel kontrol yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Sinemalarımda de bu biçimde bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

‘Isabelle’ müziği ile toplumsal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!