Manisiz Aslanlar’ın isim sponsoru bir daha Tunç Holding oldu

semaver

Global Mod
Global Mod
Türk sporunun en seçkin ve esaslı kulübü Galatasaray, ülke sporunda uzun müddettir yaptığı iş birliklerini büyüterek sürdüren güç ve akaryakıt piyasasının önde gelen markalarından Tunç Holding A.Ş. ile yeni bir muahedeye imza attı. Tunç Holding, Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı’na takviyesini sürdürerek Manisiz Aslanlar’ın isim sponsoru olmaya devam etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen imza merasimi, Galatasaray Spor Kulübü Lider Yardımcısı Cemal Özgörkey, Tunç Holding İdare Heyeti Lideri Dinçer Azaphan, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Ekibi Başantrenörü Sedat İncesu ve ekip oyuncularımızın iştirakiyle gerçekleştirildi.

Galatasaray Spor Kulübü Lider Yardımcısı Cemal Özgörkey, şu açıklamalarda bulundu:

“HER TÜRLÜ DAYANAĞI SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR”

“Değerli basın mensubu dostlarımız, kulübümüze dört kere kıtalar ortası şampiyonluk kazandırmış, Manisiz Basketbol Kadrosu hocamız, atletlerimiz ve bugün ortamızda bulunan tüm konuklara güzel geldiniz diyorum.

Bugün Galatasaray Spor Kulübü ve Tunç Holding olarak bir daha fazlaca kıymetli bir iş birliği için bir ortada bulunuyoruz. Manisiz Aslanlarımız için değerli bir gün olduğunu düşünüyorum. Çünkü Tekerlekli Basketbol Ekibimizin isim hakkı sponsorluğu için değerli dostum Dinçer Azaphan ile tekrar karşınızdayız.

1905 yılında hepimizin bildiği üzere Ali Sami Yen ve arkadaşları bugün çatısı altında bulunduğumuz Galatasarayımızı kurdular. Tam 100 yıl daha sonra “Büyük Çınar Galatasaray” bir kısım daha vermişti. Bu kısım da Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’ydı.

Şubemiz geçen 17 yıl ortasında Türkiye’deki başarılarla yetinmedi ve yarışmacı bir ruhla dünyada ne kadar kupa var ise topladı. Bugün Galatasaray Tekerlekli Basketbol Kadrosu, bizlerin tabiri ile Manisiz Aslanlar, her türlü övgüyü ve dayanağı sonuna kadar hak ediyorlar.

Bu noktada Tunç Holding, bu büyük potansiyeli bir adım daha öteye taşımak ismine değerli bir dayanak vermekte. Bu kapsamda ekibimiz yeni dönemde “Galatasaray Tunç Holding Tekerlekli Basketbol Takımı” ismiyle uğraş edecek.

Daha evvel de pahalı takviyeleri ile kulübümüzün yanında olan Tunç Holding’in bedelli İdare Heyeti Lideri Dinçer Azaphan’a, kendisinin nezdinde tüm Tunç Holding çalışanlarına teşekkür etmek isterim.

Engelsiz Aslanlar, bugün düne göre daha kuvvetli. Bizler şu andan itibaren yarınların bugüne bakılırsa daha da kuvvetli olması için çalışacağız. Herkes şunu bilmeli; Galatasaray ve Galatasaraylılar daha epeyce çalışacak, pürüz tanımayacak ve başaracak. Pahalı konuklar, yarın daima bir arada 30 Ağustos zaferinin 100. yılını kutlayacağız. Bu vesileyle Ulu Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hürmetle anıyoruz. Milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyoruz.”

Tunç Holding İdare Şurası Lideri Dinçer Azaphan’ın konuşması ise şöyle:

“GALATASARAY İÇİN VARIZ”

“Hepiniz güzel geldiniz. Sayın liderimin dediği üzere Manisiz Aslanlar ile bir kere daha bu yıla çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Sedat Hocam ve öteki kardeşlerimin her vakit yanlarında olacağımızı geçen sene belirtmiştik. Bu sene de daima birlikteiz. Gayelere, şampiyonluklara logoya holdingimizi yan yana koyup imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Galatasaray Spor Kulübü’ne başta Cemal Liderime, Evrim Hanım’a lansmanı çabuk biçimde organize ettikleri için epeyce teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de basketbol, tekerlekli sandalye basketbol ve öbür branşlarda siz de layık görürseniz kulübümüzün yanında olmayı istiyoruz. 25 gün evvel bir daha futbol grubu kol sponsorluğu lansmanında sizinle burada birliktedik.

“Trabzonspor derbisini izledim. Okan Hocamın katkılarıyla kadronun oturacağına inanıyorum. Her ekrana baktığımda kolda Tunç Holding yazısını görür görmez onurlanıyorum. Tekerlekli Sandalye Basketbol Grubumuza muvaffakiyetler diliyorum. Sedat Hocamız bu işin profesyoneli. Manisiz Aslanlar’a teşekkür ediyorum. İnşallah logomuz onlara talih getirir. Geçen sene biraz şanssız geçti lakin inşallah bu sene Tekerlekli Basketbol Ekibi güzele gidecek. Bir teşekkür de aileme, eşime, Müge Azaphan’a teşekkür etmek istiyorum. O da sizin üzere gazeteci, işçi. Gazetecilerin yeri bende farklıdır. Siz varsınız ki biz buradayız. Bu lansmanı yapmasanız bizi sokakta kimse tanımaz. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz burada Galatasaray için varız. Şirket için yokuz. Her vakit Galatasaray için olmaya devam edeceğiz.”