Loto milyoneri Chico ayrıldığını duyurdu

Leila

Global Mod
Global Mod
Loto talihlisi Kürsat “Chico” Yıldırım ile sevgilisi Candice ayrıldı. 43 yaşındaki oyuncu bunu “Bild” gazetesine doğruladı. “Doğru, ayrıldık. Aramızda işler yürümedi, bu çok yazık.”

Devamını oku sonra Reklamcılık

Ayrılığın kesin nedenini belirtmedi. “Belki de biz çok farklıyız. Farklı hobilerimiz, farklı bir arkadaş çevremiz ve çoğu zaman farklı fikirlerimiz var.” Ama ona en iyisini diliyor.

Hayat ve biz

Sağlık, esenlik ve tüm aile için rehber – her iki perşembe.

İkili Candice'in işyerinde tanıştı

37 yaşındaki oyuncu, ayrılığını Instagram hesabından paylaştığı hikayeyle duyurdu. Takipçilerine şunları yazdı: “Günaydın canlarım, Chico ve ben ayrıldık. Sebepler çeşitli ve burasıyla alakalı değil. Burada biraz ara veriyorum.”

İkili, Candice'in bir polis memuru olan 37 yaşındaki Chico'yu durdurduğu trafik kontrolü sırasında tanıştı. İlişkilerin ilk yılının ardından 2023 yılında “Bunte” dergisine verdiği röportajda, ilişkinin başlangıcında Chico ile ortak bir geleceğe inanmadığını da itiraf etti. “Onun çok olaylı bir hayatı olduğunu sanıyordum. Ben de çok gerçekçiyim.” Ancak daha sonra duygularını şöyle dile getirdi: “İkimiz de dışa dönüküz, ikimiz de dışarı çıkmayı seven, yaşamayı seven, oldukça pozitif türleriz.”

Chico'nun geleceği ne olacak?

Milyonerin “Bild” gazetesine söylediği gibi, ayrılığın nedeni başka hiçbir kadın değildi. Artık “şimdilik sakin olmak” istiyor. Peki bekar mı kalmak istiyor? Hayır diyor. “Yine yanımda bir partner olsun istiyorum. Baba olup çocuk sahibi olmak istiyorum.”

Loto Milyoner Fiyatı Çiko Yıldırım, WDR televizyon talk şovu Koelner Treff'te portresi, Köln, 29.09.2023

Loto Milyoner Fiyatı Çiko Yıldırım, WDR televizyon talk şovu Koelner Treff'te portresi, Köln, 29.09.2023

Piyango milyoneri Chico, ayağında çöp torbalarıyla Avrupa Şampiyonası stadyumuna koştu

Piyango milyoneri Kürşat Yıldırım, hesabında yüklü miktarda para bulunduğunu gizlemiyor. Ancak Chico'nun giydiği pahalı ayakkabıların kirlenmesini istemediğinden, Dortmund'daki Türkiye Avrupa Şampiyonası maçı öncesinde yaşanan fırtınayı da göz önünde bulundurarak alışılmadık bir önlem aldı.

Yıldırım, ayrılıktan kısa bir süre önce Dortmund'da Phoenix Gölü'nde bir çatı katı satın almıştı. Sadece birkaç gün önce “Bild” gazetesine verdiği demeçte, Candice'in yaklaşık 1,5 milyon avroya mal olan dairenin döşenmesinde kendisine yardım ettiğini söylemişti.

Eylül 2022'de eğitimli vinç operatörü, piyangodan neredeyse 10 milyon euro kazandı. Chico, kazançları açıkça yönetmesi nedeniyle ülke çapında tanındı.

Haberler/oda/sis