Kremalı Cupcake Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı süt
- 1 paket valinin
- 2 çay kaşığı kabartmatozu
- 2.5 çay bardağı un
- 1 paket kenton pastacı cupcake kreması
- 1 su bardağı süt
- Pasta süsü
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel yumurta şekeri bir kaba alın ve çırpın.
- hemen sonrasında sıvı yağ süt ekleyin çırpmaya devam edin ve valinin kabartmatozu un ekleyin çırpın.
- hemen sonrasında cupcakeleri 1 dondurma kaşığı ile cupcake kaplarına paylaştırın.
- 180 derecede ısınmış fırına verin.
- Üzeri yavaşça kızardıktan daha sonra fırından çıkartıp soğumaya bırakın ve kenara alın.
- Sıra kremayı yapalım. Toz kremayı bir kaba alın ve üzerine su ek edin ve mikserle çırpın.
- Krema hazır olduktan daha sonra krema torbasına doldurun.
- ondan sonrasında soğumuş olan cupcakeleri üzerine formlar vererek sıkın.
- ondan sonrasında pasta süsleri ile süsleyerek servis edin.