Krem Şokola Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 kg süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı krem çikolata(fazlacaokrem yahut nutella diye bilinen)
- 75 gram sütlü çikolata
- 3 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
- 1 paket vanilya
Not EkleTarifi Yazdır
- Şekeri, kakaoyu bir tencerede karıştırın.
- Üzerine sütü ekleyin.Karıştırmaya devam edin.
- Sütlü çikolatayı, krem çikolatayı, vanilyayı ek edin.
- Bir kasede nişastayı bir çay bardağı sütle yahut su ile karıştırın.
- Bu karışımı kaynayan tencereye yedire yedire ekleyerek karıştırın.
- Kıvamını aldığında kaplara alarak soğumaya bırakın.
- Üzerini hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.