Krem Şokola

Felaket

New member
Krem Şokola Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı krem çikolata(fazlacaokrem yahut nutella diye bilinen)
  • 75 gram sütlü çikolata
  • 3 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
  • 1 paket vanilya
Krem Şokola Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Şekeri, kakaoyu bir tencerede karıştırın.
  2. Üzerine sütü ekleyin.Karıştırmaya devam edin.
  3. Sütlü çikolatayı, krem çikolatayı, vanilyayı ek edin.
  4. Bir kasede nişastayı bir çay bardağı sütle yahut su ile karıştırın.
  5. Bu karışımı kaynayan tencereye yedire yedire ekleyerek karıştırın.
  6. Kıvamını aldığında kaplara alarak soğumaya bırakın.
  7. Üzerini hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
Krem Şokola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst