Ev İmali Pudinli Bisküvi Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Ev Üretimi Pudinli Bisküvi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 lt + 1 su bardağı süt
- 1 paket kakao
- 5 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
- 1 yemek kaşığı teremyağ
- 1 paket petibor bisküvi
Not EkleTarifi Yazdır
- Krem şanti ,teremyağ ve bir su bardağı süt hariç bütün gereçleri bir tencereye koyup karıştıralım.
- Kaynamaya başlayınca altını kısıp yoğunlaşana kadar pişirelim.
- Kıvamı ağırlaşınca ocaktan alıp teremyağı ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
- Ara orta karıştırarak soğumasını bekleyelim.
- Soğuyunca toz krem şanti yı ekleyip mixser ile çırpalım.
- Kalan süte teker teker batırıp çıkardığımız bisküvileri tepsiye dizelim üzerine puding dökelim.
- yine bisküvi dizelim puding dökelim bisküvi bitene kadar bu sürece devam edelim.
- Soğuması için buzdolabına koyup en az iki saat dinlendirelim.Afiyet olsun.
Ev Üretimi Pudinli Bisküvi Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı