Kolay Tiramisu

Felaket

New member
Kolay Tiramisu Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet hazır pandispanya keki (kakaolu kullandım)
Muhallebi için;

  • 2.5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket labne peynir(200 gram)
Islatmak için;

  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 1 paket 3 ü 1 ortada kahve
Üzeri için;

  • Kakao
Kolay Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Muhallebi için süt, şeker, un ve yumurta tencereye alınır ve yoğunlaşana kadar karıştırılarak pişirilir.
  2. 15 dk soğumaya bırakılır ve labne peynir eklenerek çırpılır.
  3. Sıcak su ile 3 u bir ortada kahve karıştırılır.
  4. Pandispanya keki servis tabağına alınır alt kısmı ıslatılır ve muhallebi sürülür.
  5. Üst kısım da ıslatılır ve muhallebinin üstüne yerleştirilir.
  6. Kalan muhallebi pandispanyanın üst kısmına güzelce yedirilir.
  7. Son olarak pastanın üzerine süzgeç sayesinde kakao serpilir. 2-3 saat buzdolabında dinlendirilir ve servis edilir. Afiyet olsun.
Kolay Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst