Kolay Kırmızı Meyveli Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 büyük paket löffel bisküvi(kedidili bisküvi)
- Islatmak için süt
- 2 paket çilekli krem şanti
- 2 paket sahnesteif
- 1 kutu schlagsahne
- 2 su bardağı süt
- Çilek
- Ahududu
- Yabanmersini
Not EkleTarifi Yazdır
- Kremşanti materyallerini bir kaba alıp yeterlice kıvam alana kadar çırpın. (sadece çilekli kremşanti ve süt kullanarakta hazırlayabilirsiniz. ).
- Meyveleri yıkayıp temizleyin.
- İsterseniz dilimleyip ya da bütün olarak kullanabilirsiniz.
- Kelepçeli kek kalıbına en alta bisküvileri dizip sütle ıslatın.
- Üzerine kremşanti sürüp meyveleri ekleyin.
- Kek kalıbının yanlarını kalıbın derinliğine nazaran bisküvileri kırıp yahut kırmadan dizin,sütle ıslatın. Ben kalıbım epeyce derin olmadığı için bisküvileri bir defa ortadan kırarak dizdim.
- Üzerine yine bisküvi ve onun üzerinede kremşantiyi ekleyin. Meyvelerle süsleyin.
- Buzdolabında 2 saat dinlendirdikten daha sonra dikkatlice kalıptan çıkarın.