Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için ;
Not EkleTarifi Yazdır
Keki için ;
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 paket kabartma tozu
- 2 paket vanilya
- 2 su bardağı un
- Yarım su bardağı süt
- 1 paket pasta kreması
- 1 paket krem şanti
- 2.5 su bardağı süt
- 3 adet muz
- 10 tane çilek
- Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle kekini hazırlayarak başlayalım.
- Yumurta ve sütü köpük kıvamına gelene kadar çırpalım.
- hemen sonrasında sıvıları ekleyerek bir daha çırpalım.
- Kalan gereçleri de ekleyerek 180 derece fırında pişirelim. Piştikten daha sonra soğumaya bırakalım.
- Kreması için pasta kreması ve krem şantiyi sütle çırpalım. Muz ve çilekleri dilimleyip içine cevizle birlikte ekleyerek karıştıralım. Dondurucuya 15 dakika soğumaya bırakalım.
- Kekimizin ortasını 1 parmak uzunluğunda oyalım.
- ondan sonrasında hazırladığımız kremayı ortasına dökelim.
- Oyduğumuz kekin modüllerini blendırdan geçirelim. Üzerine ekleyelim.
- Buzdolabına bırakalım 1 saat çabucak sonrasındasında servis yapabilirsiniz.Afiyet olsun ????.