Köstebek Pasta

Felaket

New member
Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için ;

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 paket kabartma tozu
  • 2 paket vanilya
  • 2 su bardağı un
Islatmak için ;

  • Yarım su bardağı süt
Kreması için ;

  • 1 paket pasta kreması
  • 1 paket krem şanti
  • 2.5 su bardağı süt
  • 3 adet muz
  • 10 tane çilek
  • Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle kekini hazırlayarak başlayalım.
  2. Yumurta ve sütü köpük kıvamına gelene kadar çırpalım.
  3. hemen sonrasında sıvıları ekleyerek bir daha çırpalım.
  4. Kalan gereçleri de ekleyerek 180 derece fırında pişirelim. Piştikten daha sonra soğumaya bırakalım.
  5. Kreması için pasta kreması ve krem şantiyi sütle çırpalım. Muz ve çilekleri dilimleyip içine cevizle birlikte ekleyerek karıştıralım. Dondurucuya 15 dakika soğumaya bırakalım.
  6. Kekimizin ortasını 1 parmak uzunluğunda oyalım.
  7. ondan sonrasında hazırladığımız kremayı ortasına dökelim.
  8. Oyduğumuz kekin modüllerini blendırdan geçirelim. Üzerine ekleyelim.
  9. Buzdolabına bırakalım 1 saat çabucak sonrasındasında servis yapabilirsiniz.Afiyet olsun ????.
Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst