Kenan Doğulu Beren Saat’i yere göğe sığdıramadı! ‘Her vakit buyruğuna amadeyim’

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Kulübü tarafınca düzenlenen 4. Meslek Onursal Ödül Merasimine katılan Kenan Doğulu, eşi Beren Saat hakkında “Benim ilham kaynağım eşim” dedi.

Ünlü müzikçi Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün 4. Meslek Onursal Ödülleri’nde “En Düzgün Erkek Sanatçı” seçildi. Sahnede konuşma yapan Doğulu “Arkadaşlar her şeydilk evvel şu savaşın bitmesini istiyoruz, zira başımızın üzerinde füzeler uçarken bir şey yapmamız imkansız ancak bir daha de umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. Yarınlarımız hoş olsun istiyorum herkes gibi” formunda konuştu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat

“BENİM İLHAM KAYNAĞIM BEREN”

Eşi Beren Saat’e övgüler yağdıran Doğulu kelamlarının devamında “Benim ona yazdığım ‘Yosun’ müziği vardı, ona da klip çekmeyi düşünüyoruz Kendisine de rica edeceğim bir kere daha oynasın diye. O istesin ben her vakit buyruğuna amadeyim. Ben bu konularda konuşmayı sevmiyorum, genelde yazmayı seviyorum. Beren Hanım hakkında yakında bir daha yazacağım, müzik haline getirdiğimde dinlersiniz. Zira benim ilham kaynağım Beren. Ben çok şanslıyım zira ilham kaynağım bir karım var.” sözlerini kullandı.

Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat

Beren Saat’in 14 yıl daha sonra tekrar Kıvanç Tatlıtuğ ile bir ortaya geleceği proje hakkında sessizliğini bozan Doğulu, muhabirlerin “Kenan Beyefendi 14 yıl daha sonra Beren Hanım, Kıvanç Tatlıtuğ ile rol alacak siz ne dersiniz?” sorusuna “Ben o işe asla karışmam. Beren’in yaptığı işlere karışmadım, o işini uygun bilir. Bana müzikle ilgili sorun” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat