Kek Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 adet yumurta
- 1,5 bardak şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1,5 su bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 3 yemek kaşığı fındık ve ya ceviz
- 1 kaşık margarin tepsiye sürmek için
- 3 su bardağı un
- İsteğe bağlı çoçuklarım çikolatalı sevdiği için yada kakaolu içine koyuyorum yemeleri için biraz çikolata
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurtaları şekerle düzgünce köpürüyoruz.
- daha sonradan sırasıyla hepsini karıştırıyoruz, yağlayıp, unladığımız kalıplara döküyoruz.
- 175 derecede 1:10 dakika pişiriyoruz.
- Bittikten daha sonra kürdanla test ediyoruz ıslak çıkarsa pişmemiştir birazda denetimi pişirelim.