Kedidili Küçük Pastalar

Felaket

New member
Kedidili Küçük Pastalar Tanımı İçin Malzemeler

  • 24 adet kedi lisanı bisküvi
  • 2 su bardağı süt
  • 1 paket mascarpone (250gr)
  • 3 yemek kaşığı sürme çikolata
  • 50 gram erimiş bitter çikolata
  • Pirinç fındık
Kedidili Küçük Pastalar Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Çırpma kabında mascarpone ve çikolataları ekleyerek çırpalım. Sıkma torbasına alıp, yarım saat buzdolabına koyalım.
  2. Kedidili bisküvileri sırayla süte bandırıp, çıkaralım. Üzerine dolaptan çıkardığımız kremadan sıkalım.
  3. Diğer bir kedidilini üzerine kapatalım. Hepsine tıpkı süreci yapalım.
  4. Son olarak kenar kısımları fındık dolu tabağa batıralım ve üzerine kremadan biçim vererek sıkalım. Afiyet olsun
    ☘
    .
Kedidili Küçük Pastalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst