Kat Kat Tat

Felaket

New member
Kat Kat Tat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
İçerisine;

  • Çokokrem
Üzerine;

  • 1 adet yumurta beyazı
  • Şeker
  • Pudra şekeri
Kat Kat Tat Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Milföy hamurlarını dikdörtgen bir biçimde kesin.
  2. Bir kısmına bıçak sayesinde kesikler yapın.
  3. Kesik olmayan tarafına fazlacaokrem sürün ve kesik olan milföyle üzerini kapatın.
  4. Yumurta beyazını üzerine sürün.
  5. Ardından üzerine biraz şeker serpin.
  6. 160°c fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
  7. Servis yaparken üzerine pudra şekeri serpin.Afiyet olsun.
Kat Kat Tat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst