Geçtiğimiz yıl göğüs kanserine yakalanan müzikçi Şimal, bir süre tedavi gördükten daha sonra kanseri yendiğini tabir etmişti. Geçtiğimiz akşam nişanlısı ile birlikte Etiler’de kameralara takılan Şimal’in yeni imajı ise epeyce beğenildi.
Geçtiğimiz yıl göğüs kanseri olduğunu öğrenen müzikçi Şimal, süratli bir tedaviye başlayıp kasım yanında sevindiren haberi vermişti. Kanseri yenerek ne kadar kuvvetli bir insan olduğunu kanıtlayan ünlü müzikçi, geçtiğimiz akşam Etiler’de bir AVM’de nişanlısıyla objektiflere takıldı.
şimal kanserken
“HER STÜDYOYA GİRDİĞİMDE AKSİLİK OLDU”
Ayaküstü basın mensuplarıyla muhabbet eden Şimal’in yeni çıkardığı müzikçi “Aynı Yerde” ile ilgili “1.5 yıl evvel yapmaya çalıştık aslında fakat her stüdyoya girdiğimde bir aksilik oldu, gırtlağım kapandı, mikrofon bozuldu ve akabinde kanser olduğumu öğrendim aslına bakarsanız fakat geçti gitti” tabirlerini kullandı.
şimalin yeni imajı
“İNANILMAZ DAYANAK GÖRÜYORUM”
Son iki haftada yükselişe geçerek bir milyon dinleyiciye kavuştuğu belirten Şimal “Çok uzun vakittir müzik yapamadığım için dostlarımdan inanılmaz dayanak görüyorum ve fazlaca beğendiklerini söylüyorlar” açıklamasında bulundu.
şimal ve nişanlısı
Ünlü müzikçinin yeni imajı gözlerden kaçmazken, hayli beğenildiğini söz etti.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
Mehmet Yalçınkaya gençlik halini paylaştı! Toplumsal medyada gündem oldu
Geçtiğimiz yıl göğüs kanseri olduğunu öğrenen müzikçi Şimal, süratli bir tedaviye başlayıp kasım yanında sevindiren haberi vermişti. Kanseri yenerek ne kadar kuvvetli bir insan olduğunu kanıtlayan ünlü müzikçi, geçtiğimiz akşam Etiler’de bir AVM’de nişanlısıyla objektiflere takıldı.
şimal kanserken
“HER STÜDYOYA GİRDİĞİMDE AKSİLİK OLDU”
Ayaküstü basın mensuplarıyla muhabbet eden Şimal’in yeni çıkardığı müzikçi “Aynı Yerde” ile ilgili “1.5 yıl evvel yapmaya çalıştık aslında fakat her stüdyoya girdiğimde bir aksilik oldu, gırtlağım kapandı, mikrofon bozuldu ve akabinde kanser olduğumu öğrendim aslına bakarsanız fakat geçti gitti” tabirlerini kullandı.
şimalin yeni imajı
“İNANILMAZ DAYANAK GÖRÜYORUM”
Son iki haftada yükselişe geçerek bir milyon dinleyiciye kavuştuğu belirten Şimal “Çok uzun vakittir müzik yapamadığım için dostlarımdan inanılmaz dayanak görüyorum ve fazlaca beğendiklerini söylüyorlar” açıklamasında bulundu.
şimal ve nişanlısı
Ünlü müzikçinin yeni imajı gözlerden kaçmazken, hayli beğenildiğini söz etti.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
Mehmet Yalçınkaya gençlik halini paylaştı! Toplumsal medyada gündem oldu