Kakaolu Tavuk Göğüsü

Felaket

New member
Kakaolu Tavuk Göğüsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı teremyağ
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı kakao
Kakaolu Tavuk Göğüsü Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tencereye vanilya, kakao, teremyağ hariç gereçleri koyup ocakta kaynayana kadar karıştıralım. Kaynayınca vanilya ve teremyağını ekleyip 5 dk daha pişirilir.
  2. daha sonra ocaktan alınıp harcın yarısı kâselerin yarısına kadar hisse edilir.
  3. Tencerede kalan harca 2 yemek kaşığı kakao eklenip karıştırılır ve kâselerin üzeri doldurulur.
  4. Oda sıcaklığında yarım saat ve 1 saatte buzdolabında dinlendikten daha sonra tüketilebilir.
Kakaolu Tavuk Göğüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst