Kadir Doğulu eşine aşkını haykırdı: Neslihan’ın etrafında pervaneydim!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Kariyerindeki muvaffakiyet kadar evlilikleriyle de sık sık gündeme gelen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, yeni yılın birinci gününde hayli özel açıklamalarda bulundu. Tanışma öyküleri ve bağlarını nikah masasına taşıma süreçleri hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü çiftten Doğulu’nun “Neslihan’ın etrafında pervaneydim” kelamları dikkat çekti.

2016 yılında görkemli bir nikah merasimiyle dünyaevine giren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, magazin dünyasının parmakla gösterilen örnek çiftleri içinde yer alıyor. bir arada rol aldıkları “Fatih Harbiye” dizisindeki uyumlarıyla diziseverlerin beğenisini kazanan ünlü çift, şimdilerde “Gecenin Ucunda” dizisinde bir daha partner olarak izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Hem başarılı meslek hayatları tıpkı vakitte keyifli evlilikleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü çift, Hürriyet Pazar‘a verdikleri röportajla gündeme geldi. Yeni yılın birinci gününde bağları hakkında konuşan Atagül ve Doğulu, şaşırtan açıklamalara imza attı.

“NESLİHAN’IN ETRAFINDA PERVANE OLDUM”

Fatih Harbiye setinde tanışarak aşık olan ve münasebetlerini evliliğe götüren çift, o anlarda yaşadıkları hisleri tekrar anlattı. Eşini birinci gördüğü an aşık olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, “çevresinde pervane üzere olmak vardır ya, ben Neslihan’ın etrafında öyleydim. daha sonra kendimi toparladım, ‘Bu kadar da çaktırma’ diye düşündüm. Uzaktan gözlemleme evresine geçtim. bir süre daha sonra o halime, farklı bir güç ve bakış açısıyla karşılık verir oldu. İstikrarlı bir yakınlaşma evresine geçtim” tabirlerini kullandı.

“MERHAMETİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ”

Kadir Doğulu’yu eşi olarak seçme sebebini lisana getiren Neslihan Atagül ise “Kadir’in merhameti, vicdanı, set takımıyla ahengi, beşerlerle muhabbeti, disiplini beni epey etkilemişti” halinde konuştu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:

Sosyal medyada olay oldu! Bağlama ve elektro gitar atışması…