Kadın, kocasının cenazesinden saatler sonra öldü

Leila

Global Mod
Global Mod
Ebeveynler altı çocuğu terk ediyor

Trajik kaza: Kadın, kocasının cenazesinden birkaç saat sonra öldü

Yanan bir yas mumu (simge görüntüsü).

© Kaynak: resim ittifakı / dpa

Evli bir çiftin trajik kaderi şu anda ABD’de insanları etkiliyor: Sara Nowak, kocası Louis’in cenazesinden sadece birkaç saat sonra öldü. Bir araba kazası hayatına mal oldu. Çiftin arkadaşları, geride bıraktıkları altı çocukları için internetten para topluyor.

Sara Nowak (42) kocası Louis’i (54) toprağa verdiğinde tarih 1 Nisan’dı. Sara’nın annesi Patricia Cartwright, onun tabutta ağladığını hatırlıyor. “Kalbini kırdı.” İkisi altı yıldır evliydi.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Ancak “Washington Post” tarafından bildirildiği üzere, Louis Nowak’ın cenaze töreninin aralarında bir kaza oldu. Bu nedenle Sara Nowak ve bir komşu, cenaze töreninden sonra merhumun onuruna bir “tükenmişlik” yapmaya karar vermişlerdi. Lastikler duman çıkana kadar dönmeye devam ederken araba hareketsiz durur. Sebep: Louis Nowak otomobiller üzerinde çalışmayı severdi ve modifiye hayranları arasında popüler olan manevraya son saygılarını sunmalıdır. Ancak bu “yanma” ters gitti: yerel polise göre, sürücü aracın kontrolünü kaybetti, araba devrildi ve bir hendeğe indi. Her iki yolcu da – direksiyon başındaki komşu, yolcu olarak Sara Nowak – kaza mahallinde öldü.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Twitter, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

CBS 58’e konuşan Sara’nın babası Randal Cartwright, “Bu gerçekten zor.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Çiftin ölümünden önceki dönem zaten zordu: Louis Nowak’a yaklaşık altı ay önce karaciğer kanseri teşhisi kondu. Yine de Sara’nın keyfi yerindeydi. Annesi Patricia, Washington Post’a Sara’nın kocasını her zaman cesaretlendirdiğini ve ona bir gün ikisinin de buna güleceklerini söylediğini söyledi.

Louis Nowak, Randal Cartwright’ın dediği gibi “zorlu bir mücadelenin” ardından 19 Mart’ta öldü. Patricia Cartwright ekliyor: “Onsuz nasıl yaşardı hayal etmek zor.” İkisinin artık birleştiği düşüncesiyle biraz rahatlık.

Sara ve Louis, on yıldan daha uzun bir süre önce Hartland, Wisconsin’de iyi birer komşu olduklarında tanışmışlardı. Arkadaşlık, her ikisi de boşandıktan sonra romantik bir ilişkiye dönüştü. Birlikte kampa gittiler, evde yemek yaptılar ve önceki evliliklerinden altı çocukları ile çok şey yaptılar. Eylül 2017’de evet dediler ve çocuklara her zaman yanlarında olacaklarına dair söz verdiler.

Bu arada ailenin uzun süredir bir arkadaşı, “Gofundme” kitle fonlaması portalı aracılığıyla bir bağış toplama etkinliği başlattı. Bu, ölen iki kişinin yakınlarına, özellikle birkaç hafta içinde yetim kalan çocuklara yardım etmeyi amaçlıyor.

Haberler/dre