İzmir Bomba

Felaket

New member
İzmir Bomba Tanımı İçin Malzemeler

  • Kahvaltılık çikolata (sürmelik)
Hamuru için

  • 2 su bardağı un
  • Yarım su bardağı su
  • Yarım su bardağı sıvı ayçiçek yağı
  • Yarım çay kaşığı tuz
İzmir Bomba Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Çikolatayı 12 kaşık folyo üzerine top top koyup buzluya kaldırın donsun.
  2. Hamuru yoğurun 12 eşit bezeye bölün.
  3. Donmuş çikolata kreması toplarını yuvarlak açtığınız hamurun içine koyun yuvarlak biçimi verin(hamuru ince açmalısın).
  4. 200 derece fanlı programda 15 dakika pişir hazır ????.
  5. Hepsini pişirmek istemezseniz buzlukta koruma edip istediğiniz vakit pişirebilirsiniz.Afiyetler olsun ????.
İzmir Bomba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst