Kuzey Afrika ülkesinin tarihindeki en kötü depremlerden biri geçtiğimiz Cuma günü Fas’ta meydana geldi. 2.000’den fazla kişi öldü ve 2.000 kişi de yaralandı. Özellikle Atlas Dağları’nın az gelişmiş bölgelerinde pek çok insan evini kaybetti. Bunların büyük çoğunluğu bağışlara güveniyor.
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Alman Kızıl Haçı’ndan Christof Johnen’e göre, Almanya’dan yardım etmek isteyen herkesin öncelikle parasal bağışlara güvenmesi gerekiyor. DRK’nın uluslararası işbirliği başkanı, Almanya editör ağına (Haberler) şunları söyledi: “Şu anda yardım etmenin en iyi yolu, insani yardım kuruluşlarına mali destek sağlamaktır.” Öte yandan, iyi niyetli ancak koordinasyonsuz yardım teslimatları depoları dolduracak ve dolayısıyla taşıma ve sınıflandırma kapasitesini kısıtlayacaktır.
Depremzedelere banka havalesi yoluyla bağışta bulunabilirsiniz:
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Alman Kızıl Haçı
IBAN: DE63 3702 0500 0005 0233 07
Köln Sosyal Ekonomi Bankası
BIC: BFSWDE33XXX
Anahtar kelime: deprem Fas
Kriz radarı
Haberler yabancı muhabiri Can Merey ve ekibi, her Çarşamba güvenlik durumuyla ilgili yeni haftalık bültende küresel krizlerin gelişimini analiz ediyor.
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Caritas uluslararası
IBAN: DE88 6602 0500 0202 0202 02
Karlsruhe Sosyal Ekonomi Bankası
BIC: BFSWDE33KRL
Anahtar Kelime: Fas depremi sonrası acil yardım
UNICEF
IBAN: DE57 3702 0500 0000 3000 00
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Aksiyon Medeor’u
IBAN: DE78 3205 0000 0000 0099 93
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Sparkasse Krefeld
BIC: SPKRDE33
Bağış anahtar kelimesi: Fas depremi için acil yardım
Fas için çevrimiçi bağış mümkün
Alman Kızılhaçı, Caritas International, Unicef ve Action Medeor da online bağış yapma imkanı sunuyor.
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Liste sürekli olarak genişletilmektedir ve eksiksiz olduğunu iddia etmemektedir.
Haberler/cb
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Alman Kızıl Haçı’ndan Christof Johnen’e göre, Almanya’dan yardım etmek isteyen herkesin öncelikle parasal bağışlara güvenmesi gerekiyor. DRK’nın uluslararası işbirliği başkanı, Almanya editör ağına (Haberler) şunları söyledi: “Şu anda yardım etmenin en iyi yolu, insani yardım kuruluşlarına mali destek sağlamaktır.” Öte yandan, iyi niyetli ancak koordinasyonsuz yardım teslimatları depoları dolduracak ve dolayısıyla taşıma ve sınıflandırma kapasitesini kısıtlayacaktır.
Depremzedelere banka havalesi yoluyla bağışta bulunabilirsiniz:
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Alman Kızıl Haçı
IBAN: DE63 3702 0500 0005 0233 07
Kriz radarı
Haberler yabancı muhabiri Can Merey ve ekibi, her Çarşamba güvenlik durumuyla ilgili yeni haftalık bültende küresel krizlerin gelişimini analiz ediyor.
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Caritas uluslararası
IBAN: DE88 6602 0500 0202 0202 02
Karlsruhe Sosyal Ekonomi Bankası
BIC: BFSWDE33KRL
Anahtar Kelime: Fas depremi sonrası acil yardım
UNICEF
IBAN: DE57 3702 0500 0000 3000 00
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Aksiyon Medeor’u
IBAN: DE78 3205 0000 0000 0099 93
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Sparkasse Krefeld
BIC: SPKRDE33
Bağış anahtar kelimesi: Fas depremi için acil yardım
Fas için çevrimiçi bağış mümkün
Alman Kızılhaçı, Caritas International, Unicef ve Action Medeor da online bağış yapma imkanı sunuyor.
Devamını Okuyun
Devamını Okuyun
Liste sürekli olarak genişletilmektedir ve eksiksiz olduğunu iddia etmemektedir.
Haberler/cb