İlker Kaleli’den ‘yaman’ itiraf!

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) isimli bir İspanyol dizisinde rol almaya hazırlanan oyuncu İlker Kaleli, evvelki gün Etiler’de görüntülendi. Ünlü oyuncu heyecanla hazırlandığı yeni projesi hakkında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

İspanyol sinema yönetmeni Vicente Aranda’nın yönetteği ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinde başrol oyuncusu olmaya hazırlanan İlker Kaleli, Etiler sokaklarında basın mensuplarıyla karşılaştı. Kaleli, başlayan çekimlerle hakkında bilgi verirken, “Sabah akşam İspanyol oldum” dedi.

İlker Kaleli

İLK ÇEKİMLER TÜRKİYE’DE

Kaleli, İspanyol televizyonları için çekilecek olan ‘La Passion Turca’ (Türk Tutkusu) dizisinin çekimlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söylemiş oldu. Kaleli, “Bir aksilik şayet olmazsa önümüzdeki hafta çekimlere başlıyoruz. Birinci çekimler burada olacak. Türkiye ayağı bittikten daha sonra ocak ayında Madrid’e gideceğiz” formunda konuştu.

İlker Kaleli Etilerde görüntülendi

‘YAMAN’ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Dizide ‘Yaman’ karakterini canlandıracak olan oyuncu, açıklamalarına şu tabirlerle devam etti:

“Yaman, antika dükkanı olan bir kişi… Antika dükkanının perde gerisinde öteki olaylar da oluyor. sonrasındasında Madrid’de bir üniversitede sanat tarihi profesörü olan bir hanımın gelmesiyle öykümüz başlıyor.”

İlker Kaleli La Passion Turca dizisinde Yaman karakterine hayat verecek

“İSPANYOLCA EĞİTİM ALDIM”

Dizi için İspanyolca eğitim aldığını da vurgulayan Kaleli, “Beş hafta kadar Madrid’de kaldım. Ezberin yapılması, lisana hakimiyet kurulması gerekiyordu. Çok ağır bir çalışma yaptım. Sabah akşam İspanyol oldum. Senaryo ve lisana hakimiyet üzerinden gittik. Her lisanda olduğu üzere belirli başlı kalıplar var onlardan başladık” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Uçak seyahati sırasında güneş tutulmasına denk gelmek!