İkiz annesi olan Seray Sever’den haber var: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Son olarak Doya Doya Moda programında sunuculuk yapan Seray Sever ikizleri Sofia ve Alya’yı dünyaya getirdi. İkizlerine Sofia ve Alya isimlerini veren ve güçlü bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki sunucu, yaşadıklarını anlattı.

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile dünyaevine giren Seray Sever, geçtiğimiz aralık ayında toplumsal medya hesabından yaptığı açıklama ile gebe olduğunu duyurmuş, “Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin gebe kaldığı yaşta gebe kaldım. Daima ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze nazaran verdi” demişti.

Seray Sever

Heyecanla beklediği ikizlerini kucağına alan ve hastane süreci devam eden Seray Sever, kendisinin ve ikiz bebeklerinin sıhhat durumu hakkında şu biçimde konuştu: Çok şükür güzeliz. Operasyon zorluydu. Hekimim ve doğum koçum beni fazlaca hoş yönetti. Hastane sürecimiz devam ediyor, toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Zira güçlü bir operasyondu, 34’üncü haftada doğdular. Bebişlerin ülkü kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde lakin durumu hayli güzel. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz.

Heyecan içerisinde olduğunu belirten Sever, “Sofia yanıma gelmedilk evvel hazırlık yapmaya başladım. Onun için pembe gecelik giydim ve süslendim. Bugün birinci kere altını değiştirdim” tabirlerini kullandı.

Son olarak ‘Doya Doya Moda’ isimli programda heyet üyeliği yapan başarılı sunucu, “Şu süreçte anladım ki cennet nitekim annenin ayaklarının altında. Onlar Allah’ın mucizeleri” dedi.

DOĞUMA GÜNLER KALA BABASINI KAYBETTİ

Seray Sever, 8 Mart’ta babasının vefatı ile sarsılmıştı. Sunucu, Instagram’da karnı burnunda fotoğraflarının altına şu notu düşmüştü:

seray sever gebe

“Zaman süratle akıp geçiyor… Yaşadığımız boyut tam bir dualite; doğum mevt, sevinç, ıstırap, kahkaha, ağlama saymakla bitmez. İnsanoğlu bu iniş çıkışlarla, hem hiç ölmeyecekmiş üzere doyasıya yaşamak birebir vakitte yarın ölecekmiş üzere farkındalık geliştirmek durumunda. Her aldığımız nefes şükür niçini… Her an epeyce değerli, bilhassa sevdiklerimizle paylaştığımız! Çok şanslıyım bu biçimde bir babanın evladı olduğum için; başka taraftan hayli acı çekiyorum bu kadar yüksekten düştüğüm için…”