Sosyal medya hesabını faal bir biçimde kullanan ünlüler içinde yer alan İbrahim Tatlıses, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla başları karıştırdı. “Hanımla boşandık. Bahçeli hoş bir mesken bulup bir daha evlenmeyi düşünüyorum…” diyen Tatlıses’in kimden bahsetmiş olduğu merak konusu haline geldi.
Geçtiğimiz haftalarda Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasıyla hayranlarına endişe dolu anlar yaşatan İbrahim Tatlıses, son periyotların en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ayak tarak kemiklerinde oluşan kırıklara karşın hayranlarından uzak kalamayan Tatlıses, hem sahne alıyor tıpkı vakitte sık sık toplumsal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor.
İbrahim Tatlıses
Son olarak Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tatlıses, başları karıştıracak tabirlere yer verdi. “Hanımla boşandık! Bahçeli hoş bir konut bulup, bir daha evlenmeyi düşünüyorum…” şeklinde paylaşımda bulunan ünlü sanatkarın “Hanımla boşandık” derken kimden bahsetmiş olduğu merak konusu haline geldi.
Hanımla boşandık !
Bahçeli hoş bir konut bulup bir daha evlenmeyi düşünüyorum…
— İbrahim Tatlıses (@imparatoribo) September 25, 2022
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
Hande Erçel’in kanser tedavisi goren yeğeni Mavi’den duygulandıran video!
Geçtiğimiz haftalarda Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasıyla hayranlarına endişe dolu anlar yaşatan İbrahim Tatlıses, son periyotların en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Ayak tarak kemiklerinde oluşan kırıklara karşın hayranlarından uzak kalamayan Tatlıses, hem sahne alıyor tıpkı vakitte sık sık toplumsal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor.
İbrahim Tatlıses
Son olarak Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tatlıses, başları karıştıracak tabirlere yer verdi. “Hanımla boşandık! Bahçeli hoş bir konut bulup, bir daha evlenmeyi düşünüyorum…” şeklinde paylaşımda bulunan ünlü sanatkarın “Hanımla boşandık” derken kimden bahsetmiş olduğu merak konusu haline geldi.
Hanımla boşandık !
Bahçeli hoş bir konut bulup bir daha evlenmeyi düşünüyorum…
— İbrahim Tatlıses (@imparatoribo) September 25, 2022
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ:
Hande Erçel’in kanser tedavisi goren yeğeni Mavi’den duygulandıran video!