Hoş oyuncu Pelin Karahan: Annelik beni değiştirdi

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Oyunculuktaki başarılarıyla isminden bahsettirirken bir yandan annelik rolünü de en yeterli biçimde icra eden Pelin Karahan, anneliğin onu nasıl etkilediğini deklare etti. Anne olmanın hissiyatlarından bahseden Karahan, hayata olan bakışının çocuklarından daha sonra epey farklılaştığını itiraf etti.

Dizi ve sinemalarda görmeye alışık olduğumuz başarılı oyuncu Pelin Karahan, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Bedri Güntay ile devam eden keyifli evliliğinden dünyaya gelen Ali Demir ve Eyüp Can isimleri oğulları hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda anneliğin tesirlerinden ve değiştirdiği hayatından bahsederken duygusal anlar yaşadı. Hoş oyuncu şimdilerde tiyatro ile ilgili projelerde yer alırken, iki oğlu ile bir arada bir daha dünyaya geldiğini bildirdi.

pelin karahan yemek programı

AĞIR TEMPO İNSANI

hayatının en ağır periyodunda olduğunu belirten hoş oyuncu Pelin Karahan “Kariyerim bu ortalar biraz daha ön planda. Hem televizyon programım var (yemek programı) tıpkı vakitte tiyatro başladı, alışılmış onun provaları da epeyce ağırdı. Artık artık oyun kısmına geçtik, sahnedeyiz. Natürel programcılık başka, tiyatro sahnesi bambaşka lakin ikisi için de başka bir efor ve emek sarf ediyorsun. İkisi de yüksek tempo istiyor fakat ben o tempoyu seviyorum.” açıklamasında bulundu.

pelkin karahan ve oğulları

“ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU DÜŞÜNMÜYORUM”

Bu tempodan asla şikayet etmediğini lisana getiren Karahan, sabahları çocuklarını kendi hazırladığını ve her şeye yettiğinde kendini daha huzurlu bulduğunu söz etti. Üçüncü çocuk sorusuna karşılık veren Karahan “aslına bakarsanız bir bayan olarak her şeye yetişmeye çalışırken, ötürüsıyla sizden beklenti de daha fazlaca oluyor ya da ben mi beklentiye sokuyorum etrafımdakileri bilmiyorum. Konutta tahminen bir kız olsa beni daha rahat anlar, hatta yardımcı da olur diye düşünüyorum kimi vakit. Başka yandan da benim aslına bakarsan iki tane sağlıklı erkek evladım varken, kızda gözüm yok açıkçası. Sonuçta ben çalışan bir anneyim ve ortasında bulunduğum bu tempoyu da sevdiğim için üçüncü çocuk şu an hakikaten hiç düşünmüyorum.” açıklamasında bulundu.

pelin karahan ve annesi

“ANNEM ÂLÂ Kİ VAR”

Annesinin büyük yardımı dokunduğunu ve yokluğunda en az kendi kadar hayli ilgilendiğini açıklayan Karahan “Annem uygun ki var, o benim elim kolum. Her şeye bu kadar yetişebiliyorsam ve epey şeyin içinde mesleğimi yapabiliyorsam bu, annem yardımıyladir.” halinde deklare etti.

pelin karahan ve oğlu ali demir

“MUTLU ANNE OLMAMI İSTERLER”

Çocuklarına vakit ayırma konusunda hassas olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, her işe gittiğinde vicdan azabı duyduğunu belirtti. Karahan “Ben çalışan anne olmaktan memnunum, onlar da keyifli anne olmamı ister… Sonuçta onlar da okula gidiyor, onların da bir ömrü var; meskende birlikte olduğumuzda da esasen daima taban tabana vakit geçirmiyoruz. Ya da kimi vakit onlara bir şey öğretirken, yanlışsız mu yapıyorum yanlış mı diye sorguladığım hayli oluyor. O vicdan ve eksiklik hissi hiç gitmiyor bence. Eşim de ben de elimizden geldiği kadar kendi doğrularımızla çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz. En azından genel bir ahlak bilgisini, saygıyı, görgüyü, seviyi, vicdanı vermeye çalışıyoruz. Alışılmış bunu telaffuzlarla değil, davranışlarımızla da aşikâr etmeye çalışıyoruz.” açıklaması ile gönülleri fethetti.