Hollywood yıldızı Sylvester Stallone yıllar daha sonra itiraf etti! “Pişmanım”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
‘Rambo’ ve ‘Rocky’ sinemalarıyla tanınan aktör Sylvester Stallone, 50 yıllık Hollywood mesleğindeki pişmanlıklarından bahsetti. Stallone, “Her şeyi bildiğimi sanıyordum. Dönüp bakınca ne kadar da utanç verici” sözlerini kullandı.

Rock haricinde biroldukça üretimde yer alan Sylvester Stallone, ‘İlk Kan’, ‘Cehennem Melekleri’, ‘Rambo’ üzere projelerde sergilediği üstün performansıyla isminden oldukçaça kelam ettirdi. 50 yıldır Hollywood’un ortasında olan 76 yaşındaki ünlü aktör, katıldığı bir programda hayatının pişmanlığını yıllar daha sonra birinci defa lisana getirdi.

Sylvester Stallone

“O PERİYOT HER ŞEYİ BİLDİĞİMİ SANIYORDUM”

Bir televizyon programına katılan aktör, sunucu Hibberd’in sorularını yanıtladı. Stallone’un eski bir röportajında “yaşamımın bir devrinde gücümü berbata kullandım” söylemiş olduğini hatırlatan Hibberd “Kadınlara hiç daha sonradan pişman olduğun bir biçimde davrandın mı? biçiminde soru yöneltti.

Ünlü oyuncu, bu soruya net bir “Hayır!” yanıtı verdi ve kelamlarını şöyleki deklare etti:

“Gücümü berbata kullandım’ derken kamuya yansıyan kişiliğim ve sözlerimden bahsediyordum. O periyot her şeyi bildiğimi sanıyordum. Dönüp bakınca ne kadar da utanç verici. Yalnızca bunu kastetmiştim.”

Sylvester Stallone yıllar daha sonra deklare etti

İLK KEZ DİZİDE OYNAMIŞTI

13 Kasım 2022’de izleyiciyle buluşan ‘Tulsa King’, ‘Rocky’ karakteriyle efsaneleşen yıldızın birinci dizisi olmuştu.

Stallone, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir söyleşide dizi ve sinema oyunculuğunu kıyaslamıştı. Dizi çekimlerinin zorluğunu vurgulayan oyuncu, “Film çekimleri bunun yanında tatil kalır.” demişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

Müge Anlı programına damga vuran Sinan Sardoğan sonunda gözaltına alındı!