Hazal Kaya’dan sevenlerini korkutan haber! “Hayat tutunmaya çalışıyorum”

GuzzeL

Global Mod
Global Mod
Sosyal medyayı faal olarak kullanan Hazal Kaya, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Ünlü oyuncu Kaya “ki üç haftaya toparlarım üzere; yani umarım! ” sözlerini kullandı.

2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile dünyaevine giren oyuncu Hazal Kaya, birebir yılın sonuna gerçek oğlu Fikret Ali’yi kucağına alarak annelik hissini tatmıştı. Şimdilerde tekrar gebe olan Kaya, ikinci çocuğuna kavuşmak için geri sayım yapıyor.

hazla kaya oğlu fikret aliye hamileyken

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medyayı çok etkin kullanan başarılı oyuncu Kaya, geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşımla sevenlerini korkuttu. En son imaj değişikliği yaparak gündeme gelen Kaya, sessizliğini bozdu.

hazal kaya paylaşımı

KAFA KARIŞTIRDI

Oyuncu Kaya toplumsal medyada yaptığı paylaşımda “Nasıl açtım ortayı ancak? İsteyerek olmadı valla. Fizikî olarak çok zorlandığım bir devir yalnızca, daha sonra anlatırım. Ruhsal olarak kaldırabildiklerimin de önemli bir sonu oldu. Ayrıyeten 9’a 3 tansiyonla ya meskende baygın yatıyorum ya da sette hayata tutunmaya çalışıyorum ‘ay hayli hoş şeyler geliyor her neyse’ bu biçimdeyken bu biçimde. İki üç haftaya toparlarım üzere; yani umarım! Öptüm” sözlerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLKECEK GÖRÜNTÜ:

Türk müzikleriyle dans eden dünyaca ünlü Jksola’dan yeni şarkı!