Havuçlu Kek

Felaket

New member
Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1,5 bardak şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 büyük uzunluk havucun rendesi
  • 3 bardak un
  • Ceviz
Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumurtaları ve şekeri beyazlasana kadar çırpın.
  2. Ardından süt ve sıvı yaği ekleyin.
  3. Rendenin ince tarafında rendelenmiş havuçları ekleyip üzerine 1 bardak un, unun üzerine kabartma tozunu koyup karıştırın.
  4. Kalan unu cevizle birlikte ekleyip tamamlayın.
  5. Yağlanmış kalıpta 170 derecede denetim ederek pişirin.
Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst