Havuç Topları

Felaket

New member
Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 paket petibör bisküvi
  • 7-8 adet havuç
  • 1.5 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su barağı kadar ceviz yahut fındık
  • 1 baket hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Havuçları rendeleyin tavaya alın üzerine su tereyağı ve şekeri ekleyin suyunu çekene kadar kavurun pişmeye yakın tarçını ekleyin.
  2. Bisküvileri rondoda un haline getirin.
  3. Cevizleri biraz daha iri kalacak halde rondodan cekin bisküvi ve cevizleri havuçlu karışımın içine ekleyip uygunca bütünlesene dek yoğurun.
  4. Yuvarlayıp hindistan cevizine bulayın.
  5. Dolapta soğuyana kadar dinlendirin 2 saat ülkü.
Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst